Nieuwe shirts voor alle jeugd

De jeugd van SSS is flitsend het jaar uitgegaan. Alle ABC-jeugd en CMV-leden hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in de nieuwe SSShirts, dankzij de sponsoring van Bielderman Koetsier, VLC & Partners en Medifit. Bekijk hieronder de foto's. 

Bielderman Koetsier is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van de SSS-jeugd. Het Barneveldse financieel advieskantoor schittert de komende drie jaar op alle wedstrijdshirts voor jeugdspelers. ,,Een vereniging als SSS is ontzettend belangrijk voor Barneveld en zeker voor kinderen. Daar willen wij als Bielderman Koetsier aan bijdragen’’, aldus Carl Koetsier, die zelf inmiddels al 39 jaar lid is van SSS.

Naast Bielderman Koetsier zijn ook VLC & Partners en de Barneveldse fysiotherapeut Medifit betrokken bij de (shirt)sponsoring van de jeugd. Het financieel advieskantoor Bielderman Koetiser - partner van VLC & partners - is al meer dan vijfentwintig jaar sponsor van SSS. Medifit is al meer dan dertig jaar een betrokken partner van SSS.

Nieuwe shirts
Het jeugdbestuur heeft onlangs bijna 250 nieuwe wedstrijdshirts kunnen uitdelen aan alle competitiespelende jeugdleden van SSS, van de jongste CMV'er tot de oudste A-junior. Met dank aan Laura van Diermen is dit op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk hier de schitterende foto's.
Daarnaast heeft Laura van Diermen ook foto's gemaakt van de SSSpeeltuin, elke zaterdagochtend te vinden in De Meerwaarde; dit is mede mogelijk door de sponsoring van Nh1816.

Foto CMV-jeugd
Alle CMV-leden van Bielderman Koetsier/SSS in de nieuwe shirts, aan de rechterkant sponsoren Carl Koetsier (Bielderman Koetsier) en Frank Schutten (Medifit).
2023 2024 Groepsfoto CMV

Foto ABC-jeugd
Bijna alle ABC-jeugd (acht van de elf teams) poseren in de nieuwe wedstrijdshirts met sponsor Carl Koetsier.
2023 2024 Groepsfoto ABC jeugd

SSSpeeltuin
SSS is sinds vorig seizoen gestart met een volleybalSSSpeeltuin voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar. De betrokken verzekeraar Nh1816 kiest ervoor om dit maatschappelijk jeugddoel te sponsoren. Op de foto staan coördinatoren Jordy van de Pol en Lynn Boerman met de SSSpeeltuin-leden.
2023 2024 Groepsfoto SSSpeeltuin

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)