Vier SSS-teams in actie bij NOJK-voorronde op 6 januari

Zaterdag 6 januari 2024 zijn de voorrondes van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Per leeftijdscategorie sturen clubs hun sterkste teams voor een plekje in de halve finales op 17 februari. SSS heeft zich met vijf teams ingeschreven bij de NOJK; waarvan vier teams in actie komen tijdens de voorronde. De Jongens B komen in onze eigen De Meerwaarde in actie.

NOJK
Een aantal indrukwekkend cijfers over de Volleybaldirect Open op een rijtje. Gedurende het hele kampioenschap, verdeeld over de voorronde, halve finale en finale, komen maar liefst 4.000 volleyballers van 142 verschillende verenigingen in actie. Op 6 januari laten de eerste bijna 3.000 volleyballers, verdeeld over 263 teams, in 25 verschillende hallen zien wat ze in hun mars hebben.

De Volleybaldirect Open gaat op 17 februari verder met de halve finales, waarna bij de finales op 30 maart de prijzen worden verdeeld. Aan de best 'overall' presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel-trofee uitgereikt.

Samenstelling teams
Per categorie kan een club één team inschrijven (A+-A-, B en C; jongens en meisjes). Deelname is strikt leeftijdsgebonden. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities. 
SSS heeft vijf teams ingeschreven (zie hieronder). Omdat we per categorie vaak meer spelers/speelsters hebben dan we mogen inschrijven, is het maken van een selectie noodzakelijk. Dit doen wij in overleg met de trainers. Elke ronde van het toernooi wordt er opnieuw gekeken naar de selecties. Deze kunnen dus in de loop van het toernooi ook veranderen.

Bij SSS staat de NOJK - als enige moment in het seizoen - niet het opleiden en ontwikkelen van een jeugdlid centraal, maar gaat het om de prestatie. Het is een mooie en leuke kans om in aanraking te komen met de meer prestatiegerichte kant van sport, waar het om winnen draait. Het kan dus zijn dat je als speler weinig speeltijd krijgt, dit laat niet weg dat je ervaringen opdoet. Je traint als team samen, je moedigt elkaar aan en de wedstrijden zijn op hoog niveau.

Vanuit SSS spelen de volgende teams mee:
- Jongens A  - trainer/coach: Bram Berger en Robert Pleizier
Voorronde op 6 januari in De Spil (Nieuwleusen) - programma

- Jongens B - trainer/coach: Hugo van Garderen en Bertil van de Fliert
Voorronde op 6 januari in De Meerwaarde (Barneveld) - programma

- Jongens C
Geen voorronde i.v.m. beperkte aanmelding. Zij zijn automatisch door naar de halve finale.

- Meisjes A - trainer/coach: Romee Setten-Van den Berg en Maartje Koudijs
Voorronde op 6 januari in Dendron Sporthal (Horst) - programma

- Meisjes B - trainer/coach: Laurens van Dijke
Voorronde op 6 januari in Thijs van der Polshal (Woerden) - programma

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)